Canvas Tablo

by atlantisresim

Ev aksesuarlarında kullanılan ve yeni sezonda da bir hayli beğenilen birbirinden güzel modern ve bir o kadar da kaliteli canvas tablo modelleri ve renkleri, görenleri hayran bırakıyor. Ayrıca bilinmesi gerekir ki bu tabloların içeriklerinde dünyanın en bilinen ünlü tasarımcıları ve fotoğrafçıların eserleri de bulunmaktadır. Yapılma aşamasında da canvas’ın gerilmiş olduğu ahşap şase yani kasnaklar yaklaşık olarak 3 cm kalınlığındadır. Ayrıca tabloda ki resimler dört kenar da yaklaşık olarak 3 cm’lik kadar kalınlığında da örtecek biçimlerde devam etmektedir.
Bu sayelerde ise tabloları çerçevesiz kullanıldığı gibi bunun yanında da son derece modern, tarz ve son dönemlerin ev dekorasyonunda da oldukça fazla kullanılan ürünlerin başında yer almaktadır Ayrıca yapım aşamasında da kullanılan baskı teknolojisi ve ayrıca da grafik tecrübesi ile de son derece renkli canlı detaylar göz dolduran özelliklerden bir tanesi olmaya devam ediyor.
Dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi ise piyasalarda ki ucuz çin malı vinil malzemelerinde kullanılan ve boyalarından da imal edilmiş olarak, sağlık açısından oldukça zararlıdır ve kanserojen madde içererek, tabloyu kullanmış olduğunuz odanızda kötü bir kimyasal koku bırakabilmektedir. Bu ürünlere dikkat etmek gereklidir.